28/6/16

Μικρές παρέες

Εχθές το απόγευμα πήγαμε βόλτα στο πάρκο του Φλοίσβου, το οποίο έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας γιατί έχει να περπατήσεις δίπλα στη θάλασσα, έχει ωραία παιδικά χαρά.

Είχαμε πάρει μαζί μας να κάνουμε σαπουνόφουσκες στο πάρκο, γιατί μέσα στο σπίτι δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Με το που φτάσαμε εκεί ο μικρός ήθελε να παίξει με τις σαπουνόφουσκες και δεν ήθελε καθόλου κούνιες, που ήταν κάπως παράξενο γιατί μόλις δει κούνια κάνει σαν τρελός. Παίξαμε, εμείς τις φυσάγαμε και αυτός έτρεχε να τις πιάσει. Αφού έπαιξε λιγάκι τον καταφέραμε να πάει να παίξει στην παιδική χαρά. Έκανε κούνιες, τσουλήθρα και τραμπάλα. Και εκεί στη τραμπάλα έγινε και η γνωριμία.

Ήταν μόνος του στη τραμπάλα και τον κούναγε ο Μάνος, ήρθε ένα κοριτσάκι και ήθελε να κάνει και εκείνη και έτσι έκατσε απέναντι του. Την ρωτήσαμε πώς την λένε και μας είπε Εύα. Μετά από αυτό βλέπω τον Φίλιππο να θέλει να κατεβεί, και λέω από μέσα μου "πολύ έκατσε", αλλά τελικά ήθελε να πάει να κάτσει από την πλευρά που ήταν το κοριτσάκι (να πω ότι η τραμπάλα έχει 2 καθίσματα από κάθε πλευρά, η μια μπροστά στην άλλη). Όταν τον ρώτησε η Εύα πώς τον λένε γύρισε μπροστά ο Φίλιππος και κοίταξε κάτω. Να τα είναι και ντροπαλός ο μικρός. Της είπαμε εμείς το όνομα του γιατί ο μικρός αποφάσισε να το παίξει μουγκός. 

Αυτό ήταν μετά από αυτό η Εύα δεν ήθελε και πολύ, όπου πήγαινε ο Φίλιππος από πίσω και εκεί ή και το αντίστροφο. Να πω ότι και η Εύα και ο Φίλιππος δεν βάλανε γλώσσα μέσα τους. Κάνανε κούνια μαζί, ανεβαίνανε τις σκάλες για τη τσουλήθρα μαζί και μετράγανε μέχρι το 3 για να κατέβουν την τσουλήθρα. Έχει μια τσουλήθρα που αντί για σκάλα έχει ένα ψάρι και το κόκκαλο του είναι φτιαγμένο σαν σκάλα. Πήγε η μικρή να ανέβει αλλά δεν μπορούσε και είπα στον Φίλιππο να της δείξει πώς να το κάνει (μιας και εκείνος το έχει μάθει πλέον). Και τον ακούει να λέει "Εγώ θα δείξω, εγώ". Μετά από και η Εύα μια χαρά το ανέβαινε. 

Είχε πάει 10 και έπρεπε να φύγουμε και να έχεις και τα δύο μικρά να σου λένε "λίγο ακόμα", "μια τελευταία". Εντέλει καταφέραμε και τα πείσαμε να φύγουμε έχοντας κανονίσει ραντεβού για σήμερα το απόγευμα.

Επειδή είχαμε παρκάρει προς την ίδια κατεύθυνση πήγαμε μαζί και να που η Εύα πιάνει το χέρι του Φίλιππου για να πάνε μαζί. Δεν το έχει κάνει άλλο κοριτσάκι αυτό και περίμενα ότι ο Φίλιππος δεν θα το έδινε, αλλά το έδωσε και περπάτησαν κάποια απόσταση. Σε κάποια στιγμή γυρίζει η Εύα και τον αγκαλιάζει και του δίνει ένα φιλί στο μάγουλα, ο Φίλιππος δεν έκανε τίποτα απλά πήρε πάλι το χέρι της και συνέχισαν τη πορεία τους. 


Για να δούμε σήμερα το απόγευμα πώς θα είναι τα πράγματα. Θα έρθουν? Θα παίξουν μαζί? Θα το δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου